BROEKEN & JEANS

KleurBROEKEN & JEANS
block
block
Min: €0 Max: €70

Donker blauwe jeans

Deze blauwe jeans is een perfect voor in jouw kast!

€39,95

Ruiten Jeans

Het ruitjes patroon, ga je dit seizoen weer veel tegenkomen! Deze geruiten toxik broek met rode streep is dus een echte musthave voor in jouw kast! De rode streep aan de zijkant geeft de broek een sportievere look. Doordat er zwart en wit in de broek zit

€49,99

Rode slangen print jeans

Deze rode slangen broek van toxik zit door de stretch mooi om je benen gesloten. Draag deze met een oversized trui en sneakers of draag deze netjes met een blouse en een paar hakken eronder.

€39,99

Black white striped jeans

Deze zwart wit gestreepte jeans van toxik zit mooi om de benen heen gesloten. Deze jeans is voorzien van 2 steekzakken en kontzakken. Draag deze met zwart of wit, of combineer de jeans met een felle kleur.

€49,99

Black jeans lage taille

Deze fijne zwarte jeans van toxik zit door de stretch mooi om je benen gesloten. Deze jeans kan je met van alles combineren!

€49,95
MINUS Carma pants
Uitverkocht

MINUS Carma pants

Deze zwarte stretchy broek van Minus kan je zowel casual met een leuk T-shirtje dragen of feestelijk dragen met een mooie top of blouse en een paar hakken eronder. De fitting is iets strak, en deze zwarte broek heeft schuine zakken aan de voorkant.

€69,95

Grijze jeans

In de grijze jeans zit stretch waardoor deze goed om je benen zit aangesloten. Deze kan je combineren van grof gebreide stukken tot logo shirts.

€39,95

Beige slangen print jeans

Deze beige slangen broek van toxik zit door de stretch mooi om je benen gesloten. Draag deze met een oversized trui en sneakers of draag deze netjes met een blouse en een paar hakken eronder.

€39,99