Klantenservice
1 Algemeen
1.1 Hoe neem ik contact op met Kisamova.com?
De effectiefste manier om ons te bereiken is via ons 'ticketsysteem'. Dit vind je onder 'Mijn Account'. Daarnaast zijn we natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 030-8782107 (bereikbaar volgens openingstijden winkel)
1.2 Hoe werkt 'Mijn tickets'?
Tickets zijn berichten die jij als klant via 'Mijn account' naar ons kunt versturen. Deze service zorgt ervoor dat we een helder zicht hebben op onze communicatie met jou.

Op deze manier kunnen we je altijd snel en correct van dienst zijn. Het kopje 'Mijn tickets' staat aan de linkerkant van je scherm als je bent ingelogd onder 'Mijn account'.
1.3 Hoe log ik in via Facebook?

Je hoeft je mailadres en je wachtwoord niet meer in te typen om in te loggen op je eigen account bij Kisamova.com. Ingelogd zijn bij Facebook is genoeg! Als je op 'inloggen via Facebook' klikt, zal de website een verzoek aan de Facebookserver sturen.

Als je daar nog niet bent ingelogd kom je automatisch bij het inlogscherm van Facebook terecht; als je wel ingelogd bent kom je direct in je eigen account. Dit betekent dat je alleen maar je inlognaam en wachtwoord van Facebook hoeft te onthouden!

1.4 Kan ik een artikel retour sturen?
Natuurlijk, je kan binnen twee weken je artikelen aanmelden via 'Mijn Account' en retour sturen. Klik hier voor de procedure. Je krijgt uiteraard je geld teruggestort bij het retourneren van je bestelling.
1.5 Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Als je klachten hebt over onze service of producten kan je contact opnemen met onze klantenservice via 'mijn tickets' (te vinden onder 'Mijn account') of via [email protected]. We zullen je klacht binnen twee werkdagen behandelen.
2 Betalen
2.1 Hoe kan ik betalen?
Onze betaalmogelijkheden zijn via IDEAL, Paypal. Via Paypal kun je ook met je creditcard betalen. Voor meer informatie klik hier.
3 Bezorgen
3.1 Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Indien je op een werkdag voor 16:00 bestelt, wordt je pakket de volgende dag op elk gewenst adres in Nederland afgeleverd. Voor meer informatie klik hier
3.2 Levert Kisamova.com ook internationaal?
Behalve in elke uithoek van Nederland levert Kisamova.com ook in België en Duitsland. Mocht je je bestelling op nóg een andere bestemming willen laten leveren, neem dan even contact met ons op via [email protected] We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!
3.3 Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een mail. Via de link in dit mailtje kan je de status van je bestelling volgen. 

3.4 Wat is PakjeGemak?
Met PakjeGemak bepaal je zelf waar en wanneer je de bestelling ophaalt. Je kunt kiezen uit één van de 1700 winkellocaties die bij PakjeGemak zijn aangesloten. Deze locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open!

Zodra je je bestelling afrondt laat het systeem je automatisch een aantal locaties bij jou in de buurt zien. 
4 Afhalen
4.1 Kan ik de kleding ook ergens passen?
Je bent meer dan welkom in onze conceptstore in Houten (bij Utrecht). Daar kan je onze kleding op je gemak passen en je favoriete items direct meenemen! En dit geldt voor alles wat je online ziet! Klik hier voor het adres.
4.2 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Je kan je bestelling afhalen bij elke PakjeGemak servicepunt. Er is er altijd één bij jou in de buurt! Je kan je bestelling ook komen afhalen in onze conceptstore in Houten. Kies dan voor de optie 'Afhalen in winkel'. Klik hier voor het adres.
Neem contact op
* Verplichte velden