Over Kisamova.com

''In a fashion state of mind"

Eigentijds, smaakvol, stijlvol en stoer zijn de kenmerken van onze Kisamova collectie die vooral geinspireerd is door de Deense, Italiaanse en Nederlandse modebrands. Fashion voor stijlbewuste en eigentijdse vrouwen. Wij mixen voor jou, met zorg, de musthaves van het seizoen met onmisbare basics. Dat scheelt jou weer verzamelen en stylen!

ONLINE
Wij vinden het belangrijk om je een prettige en overzichtelijke online winkelomgeving te kunnen bieden. Daarom vind je op onze webshop een duidelijke weergave van onze collectie met uitgebreide productinformatie. Alles om jou een zo helder mogelijk beeld van onze items te geven. Na het shoppen heb je met een paar drukken op de knop je bestelling afgerond en betaald. Hierna zien wij erop toe dat je bestelling met zorg en aandacht wordt ingepakt en binnen 24 uur wordt afgeleverd op elk gewenst adres. Kortom: wij hebben er alles aan gedaan om jouw shopervaring zo ontspannend mogelijk te maken, zodat jij jezelf volledig kan verliezen in de wereld van Kisamova.

BOUTIQUE
De Kisamova POP UP boutique in Houten heeft Mei 2013 haar deuren geopend om onze klanten de touch en feel mogelijkheid te geven. Het succes van deze pop up boutique was bovenverwachting wat heeft geleid tot de keuze naar een vaste boutique . Na de verbouwing in september 2014 ademt de winkel fashion, stijl, gezelligheid, warmte. De eigenzinnige huiselijke inrichting met  persoonlijke touch maken het een unieke shop beleving.

Winkeladres:
Kisamova.com
Loerikseweg 8
3991 AD Houten 

'Winkelcentrum Het Oude Dorp'

Telefoonnummer: 0652854883
(bereik volgens openingstijden winkel)

E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 66754038